Årets Nybyggare 2013 i Jönköpings län expanderar kraftigt

 För fyra år sedan fick Ali Chahrour utmärkelsen Årets Nybyggare i Jönköpings län. Han hade då tagit över Abborravikens värdshus i Eksjö. Men hans entreprenadhunger var inte stillad. Han hade i början av 2000-talet arbetat som på Burger King i Värnamo. När han ville expandera sin verksamhet för två år sedan öppnade han därför en Burger King just i Abborraviken.

 ”Jag gillar utmaningar”
Snart blev det inte nog. Han öppnade en ny Burger King i Växjö. Den sålde han dock och blev i stället intresserad av att etablera en Burger King i Vetlanda vid en trafikerade rondell och ett lukrativt handelsområde med närhet till centrum. – Jag är serviceinriktad och gillar att träffa folk. Jag gillar utmaningar, se möjligheter och att utvecklas, säger han.

Grillarna ska tändas i september i Vetlanda
Nu vill han anställa personal till sin nya etablering. – Vi söker aktivt och behöver 30 personer på Burger King i Vetlanda. Det är ett bra tillfälle för Vetlandabor, framförallt de yngre, att få jobb, säger han till Smålandstidningen som nyligen haft ett stort reportage om honom. I september är planen att ”grillarna ska tändas” på Burger King i Vetlanda och nu blir det full satsning på Eksjö och Vetlanda, förklarar han för tidningen.