Sveriges största acceleratorprogram för utrikesfödda entreprenörer välkomnar nya deltagare. Ansök idag!

Impact Invest Scandinavia bjuder nu in utlandsfödda företagare att ansöka till vårt accelerator- och investeringsförberedande program. Care of Business är ett specialiserat program som stöder nyanlända företagare att etablera och skala upp sina företag i Sverige.

Vi som driver programmet har också upplevt hur det är att flytta till ett nytt land och försöka bli etablerade som yrkesperson och som entreprenör. Vi förstår språkbarriären, bristen på affärskontakter och nätverk som du står inför, och naturligtvis brist på tillgång till finansiering. Vi kommer att stödja dig för att starta, starta om eller växa ditt företag här. Vårt fokus kommer att vara att ge dig det bästa affärsrådgivande stödet, tillhandahålla nya affärsförbindelser och göra dig redo att söka finansiering.

Om programmet
Care of Business är designat av Impact Invest Scandinavia och levereras i samarbete med IFS Foundation, Ledarnas och Innovation Skånes affärsrådgivare.

Det tio månader långa programmet för entreprenörer i Södra Sverige och Mellansverige kombinerar gemensamma workshops, individuella online-arbeten och coaching-sessioner som du kan delta i på deltid.

  • Södra Sverige-programmet börjar 13 september för entreprenörer i Skåne och Blekinge.
  • Mellansverige-programmet börjar 30 september för företagare i Västmanland, Östergötland och Stockholm.

Vem är berättigad?
Om du flyttade till Sverige främst av humanitära skäl, har bott här i mindre än 5 år och startat eller drivit ett företag tidigare, då borde du ansöka!

Hur man ansöker
Deadline för ansökan är den 31 augusti. Mer information finns på www.careofbusiness.org.